LET OP!!!  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Wij zijn met vakantie vanaf 20 juli t/m 10 augustus. Wij kijken ernaar uit u daarna weer te zien!

Voor de actuele aanbiedingen bezoek onze socials!

MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS.

Mogelijk gemaakt door websitenu.nl | januari 12, 2023

Als je gaat verhuizen of verbouwen duurt het soms even om van je huis een thuis te maken. Je nieuwe spullen moeten nog even een juiste plek vinden, en misschien is die ene hoek voor die mooie plant net niet de juiste. Er zijn een aantal manieren om van je huis een thuis te maken.

  1. Kopieer elementen van je oude huis in je nieuwe woning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld foto’s of schilderijen, die je voorheen ook had hangen.
  2. Een lekkere geur. Geuren zorgen voor een bepaalde sfeer, en kan ook rust brengen in je huis. Een frisse geur in de lente of een dennengeur tegen de kerst kan een groot verschil maken.
  3. Kleur op de muren en als raambekleding. Het is als vanzelfsprekend dat kleuren een hoop doen voor je huis. Met de kleuren van je huis, bepaal je sfeer en uitstraling. Mocht je een uitgesproken kleur op de muur net te heftig vinden, dan kun je ook kiezen voor raambekleding ( bv duette, rolgordijnen, jaloezieën en multishade), in een uitgesproken kleur. Deze zijn makkelijker te vervangen, en zo kun je bijvoorbeeld een winter en zomerlook in je huis creëren.
  4. Accessoires. Dit is de makkelijkste manier om de uitstraling en het gevoel van je huis, helemaal naar je eigen hand te zetten. Hier en daar een mooi beeld of lamp met warm licht, een kussentje of twee in de hoekbank of plofbank en je hebt je doel al snel bereikt.
  5. Meubels die bij je passen. Als je je huis inricht met meubels die bij je passen, zal je je al snel thuis voelen. Denk hierbij aan mango houten eettafels, kasten en dressoirs, of mooie eetstoelen in dezelfde velours of velvet als je drie Zitter. Ook kan een mooie fauteuil in een aparte kleur microvezel, net het verschil maken.

Hoe jouw eigen thuis eruitziet bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Zodra je het gevoel hebt: dit is het! Dan is dat het ook vaak, en een huis wat bij je karakter past, is al snel het thuis wat je nodig hebt.