Voor de actuele aanbiedingen bezoek onze socials!

Raamdecoratie

Raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning! Houdt u van rijke zware stoffen, zoals een velours in een donkere tint? Of krijgt u het juist warm van een lichte kleur en bijvoorbeeld een speels linnen? Wij kunnen uw naar wens adviseren, vrijblijvend bij u thuis of in onze showroom.
Raamdecoratie naar uw smaak
O.a. gordijnen, duettes, in betweens (houten) jaloezieën en alle andere raamdecoratie, in elke maat, vorm en bediening. Voor raamdeco geheel naar eigen wens en voor elk kozijn, moet u bij Lindenhols Totaal Wonen in Dronten zijn!

Squid, Het Nieuwe Raamfolie Uit Belgie!

Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Squid is eenvoudig zelf te installeren zonder ophangsysteem, Squid is zelfklevend. Het is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte. Squid is de enige raambekleding die op elk type en op elke vorm van raam kan aangebracht worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen.
Vocht- en hittebestendig
Squid kan temperaturen aan tot 60°C en is brandvertragend. Je kan Squid dus met een gerust hart op ramen in je badkamer, garage, keuken of wasruimte gebruiken.
Elke vorm
Heb je ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Wil je Squid op een dakraam, een glazen koepel of in je veranda plaatsen? Zolang je raam van glas is, pas Squid er op.

Wilt u meer weten over Squid, vraag ernaar in de winkel!